Hanychová zveřejnila soukromé zprávy se Soukupem. Lže a všem ubližuje, běsní

[chooze:gallery;value:33523]

​Ohledně sobotní kauzy s policejním pátráním panují mezi Soukupem a Hanychovou obrovské neshody. Zatímco Soukup tvrdí, že se s influencerkou před kontaktováním policie snažil spojit, podle Hanychové jí nezavolal ani nenapsal esemesku.

Bývalou modelku jeho jednání pořádně rozčílilo, a proto se rozhodla bránit. "Ještě bych ráda uvedla na pravou míru lhaní J. S. Místo volání mně či SMS volal rovnou na policii! Mně napsal poslední SMS ve čtvrtek a pak jsem mu psala já sama v sobotu," svěřila se Hanychová.

[chooze:article;value:542811]

Jeho chování je podle ní opravdu za hranou. "Ani jednou nezavolal, čekám na poslání výpisů hovorů. Ubližuje Rozárce a všem," dodala bývalá modelka. Rozhodla se, že svým sledujícím ukáže jasný důkaz.

Dovolila jim totiž nahlédnout do jejich soukromých chatů, kde jí v sobotu Soukup opravdu ohledně dcery nekontaktoval. "Tak neotravujte, paní Dopitová, šťastná rodino," stojí v chatu Soukupova poslední zpráva, která je podle modelky ze čtvrtka.

[chooze:article;value:542448]

Po celé eskapádě s policií mu podle zpráv napsala až Hanychová, kde ho za to, že se jí neozval, pořádně sjela. "Stačí zavolat a zeptat se, místo policie. Róza je v pořádku doma s chůvou a s babičkou," vzkázala mu stroze influencerka.

Soukup ale tvrdil, že se Hanychové snažil ozvat. "V průběhu sobotního dne se na místní oddělení Ruzyně dostavil právní zástupce otce, který uvedl, že jeho klient má obavu o své dítě, neboť se nemůže dovolat jeho matce, která je mimo ČR, a tak neví, co s jejich společným dítětem je," řekl TN.cz mluvčí policie Jan Rybanský.

[chooze:article;value:542365]

"Neměl jsem ponětí, kde Rozárka je a kdo o ni v době, kdy o ni má pečovat osobně matka, pečuje. Byť bez mého souhlasu, který je nezbytný," trval na svém Soukup. Jeho dceru mezitím hlídala chůva s babičkou Veronikou Žilkovou.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.