Harry a Meghan dostali varování. Musí dodržet pravidla, jinak přijde trest

[chooze:gallery;value:29853]

Harry a Meghan sice zatím nepotvrdili, že na korunovaci dorazí, královská rodina se ale snaží předejít možným škodám v co největším předstihu.

Buckinghamský palác párečku ze Sussexu vzkázal, že se na slavnostním ceremoniálu musí chovat, jak nejlépe umí. Zjistil to britský list Daily Record. "Pokud jakýmkoliv způsobem vybočí z řady, bude to pro ně znamenat zákaz vstupu na veškeré budoucí královské akce," tvrdí zdroj.

Manželé si podle předešlých uniklých informací nadiktovali několik podmínek. Chtějí být na balkóně po boku krále, královny manželky a prince Williama s princeznou Kate. 

[chooze:article;value:496993]

To se však nejspíš nestane. "Musejí si uvědomit, že během korunovace budou na úplném chvostu. Pro rodinu už nepracují. Žádná z ceremoniálních rolí je nečeká, nejdůležitější úlohu bude mít William," řekla expertka na královskou rodinu Sally Smithová magazínu Newsweek.

Příbuzné si Meghan a Harry znepřátelili nekonečnou řadou útočných vyjádření o rodinném zákulisí. Mluvili o rasismu nebo šikaně, princ letos dokonce vyrukoval s příběhem o tom, že ho William fyzicky napadl.

Definitivní konec Harryho a Meghan v Británii. Král je vyhodil, sídlo nabídl bratrovi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.