Moderní bydlení

Harry a Meghan naštvali moderátora. Jsou to rozmazlení spratci, neudržel se

[chooze:gallery;value:33230]

​Princezna Kate dojemné video plné emocí zveřejnila v pondělí v 16:29, zatímco upoutávka nové dokumentární série o Harrym a Meghan vyšla tentýž den v 18:09. Rozdíl tak činil pouhých 100 minut a britský moderátor známý svým břitkým humorem Piers Morgan tvrdí, že to není žádná náhoda. V článku deníku The Sun se pořádně rozohnil. 

"Jedna věc je nesporná, a to, že tyto události dokonale vystihují velmi rozdílné životy těchto dvou párů v současnosti," píše a dodává, že video Williama a Kate bylo nejen "mimořádně dojemné, ale také plné pokory a inspirativní ukázkou toho, jaké to je, když máte život ohrožující nemoc a zároveň milující rodinu, bez ohledu na bohatství nebo postavení". 

[chooze:article;value:573383]

​U Harryho a Meghan je situace podle něj jiná. "Druhý případ, v němž vystupují dva rozmazlení spratci, kteří se vykašlali na královské povinnosti a vydali se na život plný sebeobohacují hollywoodské slávy, byl nechutnou a špatně načasovanou propagací na seriál o sportu, který je tak elitní, že ho mohou hrát jen milionáři," konstatoval ostře moderátor. 

Harrymu a Meghan načasování navíc příliš nepomohlo, světová média zaměřila svou pozornost primárně na princeznu Kate a její zdravotní stav. Podle zdroje deníku Independent je princ Harry ztracený a hledá způsob, jak být pro svět prospěšný. Právě proto pár pořádá jednu zahraniční cestu za druhou. Aktuálně mají Harry s Meghan plánovat již třetí letošní výjezd po Nigérii a Kolumbii. 

Na celé video zveřejněné princeznou Kate se můžete podívat níže:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.