Harry a Meghan neznají meze. Chtějí využít nemocnou Kate, varuje zdroj

[chooze:gallery;value:34030]

​Harrymu a Meghan se život v ústraní už zřejmě přestává líbit. Rozhodli se prý, že obnoví vztahy s britskou královskou rodinu. A podle jejich blízkého přítele, který citoval magazín OK!, tak chtějí učinit přes princeznu Kate.

Domnívají se totiž, že by jim usmíření s princeznou zlepšilo reputaci nejen u dalších příbuzných, ale také mezi lidmi. Princezna Kate totiž dlouhodobě patří k nejoblíbenějším členům britské královské rodiny, a podle posledních průzkumů ji má nejradši 76 procent Britů.

[chooze:article;value:562995]

​Jenže Kate se už několik měsíců léčí s rakovinou, a na řešení rodinných vztahů tak zřejmě nemá energii. "Harry i Meghan sledují informace o léčbě Kate s ohromným zájmem," řekl zdroj z jejich blízkého okolí. "To hlavní, co je ale zajímá, jsou možnosti usmíření s rodinou," dodal.

"I když jsou odstřižení, ví toho dost na to, aby mohli Kate držet palce. Líbí se jim představa, že až bude zase zdravá, všichni se opět setkají a bude z nich šťastná rodina," doplnil zdroj. Princ William ale zřejmě z jejich plánu nadšený není. Právě jeho vztah s Harrym je totiž nejvyostřenější.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate jim mávala z balkonu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.