Moderní bydlení

Harry a Meghan se odhodlali ke změně. Zásadně ovlivní jejich dvě děti

[chooze:gallery;value:30714]

Harry a Meghan se snaží své děti co nejvíce chránit před pozorností médií a na veřejnosti se s nimi vůbec neukazují. Pro sebe si většinou nechávají i jejich fotografie. Po jejich nedávné cestě do Nigérie ale začali experti na královskou rodinu doufat, že své děti budou brát v budoucnu s sebou, píše Daily Express.

Podle královského autora Toma Quinna jen musí přijít ta správná chvíle. "Harry a Meghan jsou na své děti neuvěřitelně pyšní. Až budou trochu starší a bude snazší s nimi cestovat, tak nepochybuji o tom, že je budou brát na některá ze svých turné," řekl britskému deníku Mirror.  

Quinn dále uvedl, že pětiletý Archie a téměř tříletá Lilibet navíc mohou svým rodičům pomoci tím, aby si vylepšili svůj mediální obraz. "Meghan si moc dobře uvědomuje, jak dobře to bude vypadat – okouzlující královský pár s okouzlujícími královskými dětmi. Celé to přitáhne tu publicitu, po které Harry a Meghan touží. Zvlášť teď, když jsou odhodlaní vydělat miliardy svým podnikáním," dodal.

[chooze:article;value:557503]

To, že Harrry a Meghan přestanou své děti skrývat před zraky veřejnosti, by ale podle něj mohlo mít dopad na královskou rodinu. "Zatímco Harry a Meghan pokračují ve svých stále prominentnějších královských životech, Kate a William 'jdou teď ke dnu' a Meghan a Harry to vědí," poukázal tak na princeznu Kate, která se momentálně léčí s rakovinou.

Princezna Kate se na veřejnosti naposledy objevila na konci loňského roku, když se se svou rodinou účastnila vánoční bohoslužby. V lednu pak podstoupila nespecifikovanou operaci břicha. Podle prohlášení Kensingtonského paláce se jednalo o plánovaný zákrok.  

[chooze:article;value:556895]

Během následných pooperačních vyšetření ale lékaři princezně diagnostikovali rakovinu. V březnu pak Kate natočila emotivní videovzkaz, ve kterém svůj boj se zákeřnou nemocí oznámila světu. S jakým druhem rakoviny se léčí ale neprozradila. Ve videu nicméně přiznala, že ji zpráva lékařů velmi šokovala. Dále uvedla, že zahájila léčbu a podstupuje preventivní chemoterapii.

S rakovinou se navíc léčí i král Karel III., otec prince Harryho. Buckinghamský palác zprávu oznámil na začátku února a král se následně vzdal části svých královských povinností. Ty za něj převzali princ William a královna Camilla. V dubnu se ale panovník vrátil do práce a od té doby se na veřejnosti objevuje pravidelně.

Harry svými slovy ranil nemocného krále. Vše mělo být jinak, než tvrdí princ:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.