Harry a Meghan si kladou šílené podmínky. Korunovaci prý chtějí zneužít

Po nekonečné řadě šokujících výroků, kterými poškodili královskou rodinu, by mohli být Harry s Meghan rádi, že je Karel na korunovaci vůbec zve. Jenomže namísto vděčného přijetí vstřícného gesta prý manželé do Londýna poslali seznam šílených požadavků, píše portál Daily Record.

Podle zdrojů z Buckinghamského paláce jim nejvíc záleží na tom, aby mohli mávat davům z balkónu po boku nejvýše postavených členů rodiny.

Navíc chtějí, aby tam s nimi mohl být i tříletý syn Archie a roční dcera Lilibet. S účastí tak malých dětí se prý ale v jejich vlastním zájmu vůbec nepočítalo. "Sussexové chtějí v ten den požívat všech výsad, jaké mají ostatní," uvedl zdroj s tím, že nárok na to nemají, protože rodinu opustili a už pro ni nepracují.

[chooze:article;value:495022]

Karlova korunovace se uskuteční 6. května. "V ten den má Archie čtvrté narozeniny, takže požadují, aby to při recepci v paláci nějak zohlednili. Stačila by jim zmínka a přípitek," pokračoval.

Palác by rád předešel chaosu, a tak se snaží jednání s Harrym a Meghan co nejrychleji ukončit k oboustranné spokojenosti, zjistil časopis OK! "Klidně se může stát, že to skončí patem a oni tam nakonec vůbec nebudou," uzavřel zdroj.

Definitivní konec Harryho a Meghan v Británii. Král je vystěhoval, sídlo nabídl bratrovi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.