Harry a Meghan terčem posměchu. K dokumentu použili falešné záběry

První část dokumentu o jednom z nejslavnějších párů světa vyjde už tento týden. A půjde zřejmě o velkou věc. Podle komentátorů totiž Harry s Meghan královské rodině vyhlásili válku už jen zveřejněním ukázek. Jejich vydání totiž bylo naplánováno na okamžik, kdy Harryho bratr William s manželkou Kate zrovna cestují po Spojených státech. Podle řady expertů rozhodně nejde o náhodu.

V upoutávce Harry mimo jiné mluví o tom, že musel udělat vše pro to, aby ochránil svou rodinu. Jeho řeč doprovází záběr na ohromnou skupinu novinářů s fotoaparáty. Celá scéna vyznívá tak, že pár čelil enormní pozornosti novinářů.

Ve skupině novinářů byl zachycen mimo jiné fotograf z britského deníku The Sun, kterému se ovšem nelíbilo, že byl vykreslen v takto negativním světle. Realita je totiž jiná. Novináři na snímku nečíhali na prince a jeho manželku, ale na herce a tvůrce filmu Harry Potter. Snímek totiž pochází z roku 2011 z premiéry poslední části filmové série. "Pamatuji si, jak jsem šel na premiéru. Byla to obrovská událost. Davy fanoušků stály v dešti a přes noc se utábořily, aby viděly herce. Nebyli tam žádní členové královské rodiny," popsal fotograf deníku Doug Seeburg.

[chooze:article;value:477550]

​Harry a Meghan se navíc této premiéry společně ani zúčastnit nemohli, protože se dali dohromady až o pět let později, tedy v roce 2016. Podle královské expertky Ingrid Sewardové zřejmě nešlo o úmysl královského páru, ale o nedbalost tvůrců dokumentu. "Tento falešný obrázek ale oslabuje princovu myšlenku," uvedla expertka.

V ukázkách byla vidět také spousta soukromých okamžiků Harryho s Meghan, což mnohé zarazilo. Pár totiž opustil královskou rodinu mimo jiné kvůli touze po soukromí. Teď ale odhaluje své nejintimnější okamžiky před celým světem. Na jejich soukromé snímky se podívejte v tomto článku. Manželé za natáčení dokumentu inkasovali astronomických 100 milionů dolarů, tedy přes 2,3 miliardy korun.

Další soukromé věci Harry zveřejní ve své knize. Podívejte se, o čem bude:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.