Harry dal Meghan drsné ultimátum. Její plán může nadobro zničit vztah s rodinou

[chooze:gallery;value:33230]

​Po dlouhých rozepřích s královskou rodinou měl princ Harry změnit názor a pokusit se zakopat válečnou sekeru. Tomu se musela podřídit i Meghan, která se ale podle portálu Mirror chystala vydat své memoáry, které by rodinu mohly rozhněvat ještě víc. Princ ale tento krok manželce vymluvil. "Jestli Harry opravdu Meghan zakázal napsat memoáry, zdá se, že se jednalo o velmi prozíravý krok, který by mohl vést k usmíření s jeho rodinou," objasnila expertka na královskou rodinu Mayah Riazová.

"Napovídá to tomu, že se Harry snaží vyhnout dalším kontroverzím a navázat pozitivnější vztah s příbuznými," dodala. Meghan ale prý nechtěl brzdit v jejím rozletu, a domluvili se proto na kompromisu, že vévodkyně bude pracovat na knize o bezpráví žen ve světě.

[chooze:article;value:539403]

Podle odbornice na královskou rodinu je to nejlepší varianta pro všechny strany. "Meghan se díky tomuto kompromisu může soustředit na boj proti utlačování žen, ale zároveň nebude psát knihu, která by potenciálně zkritizovala rodinu a způsobila další třenice. Nepůjde však o její memoáry," svěřila se podle britského deníku Express Riazová.

Harryho k tomuto rozhodnutí mohl motivovat i jeho kamarád z minulosti, od kterého prý dostal dopis plný kritiky. "Řekl jsem mu v něm, aby přestal dělat, že je oběť. Aby byl součástí ušlechtilých charitativních organizací, jako je například Invictus, ale že to, co teď dělá své rodině, je nevhodné," svěřil se portálu Mirror Harryho kamarád vystupující pod pseudonymem Edward Charles Featherstone.

Princezna Kate se zotavuje po operaci břicha. Rakovinou netrpí, uvedl palác (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.