Harry dal na třetím rande Meghan romantický slib. A stále ho dodržuje

Princ Harry a Meghan Markleová se poznali v červenci roku 2016, připomíná deník Express, a velmi brzy si padli do oka. Není proto příliš překvapivé, že princ Harry se rozhodl Meghan velmi brzy pozvat na poměrně netradiční rande.

Ačkoliv jejich diáře byly nabité, podařilo se jim sjednotit volný týden. A ten se Harry rozhodl využít naplno. Pozval Meghan na týden do Botswany. Podle deníku Mirror tak pár strávil několik dní na safari, užíval si krásy Afriky, a hlavně se vzájemně poznával. Jeden z romantických večerů ale překazil nezvaný host.

Do těsné blízkosti jejich obydlí se nebezpečně přibližoval slon. O malou chvíli později slyšeli lví řev a neznámé nástrahy afrického safari tak Meghan vylekaly. Harry ale zůstal klidný. "Věř mi," řekl jí. "Udržím tě v bezpečí," slíbil.

[chooze:article;value:485524]

​Tato věta se stala páru osudnou. Harry slib, který Meghan té noci dal, totiž nehodlá porušit ani o roky později. "Mým úkolem je udržet mou rodinu v bezpečí," uvedl nedávno. Právě bezpečnost byla prý i jedním z důvodů, proč se Harry a Meghan rozhodli natočit dokumentární sérii. Díky vydělaným penězům prý mohou svým dětem zajistit ochranu.

Navzdory nepříjemnému zážitku si mladý pár dovolenou nenechal zkazit. Několik dní sledoval romantické západy slunce v zemi, která pro Harryho tolik znamená. Právě v Botswaně totiž strávil několik dní poté, co jeho matka princezna Diana v roce 1997 tragicky zemřela.  

[chooze:gallery;value:29853]

Ostuda v královské rodině! Williamova kmotra odchází kvůli rasistické poznámce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.