Harry měl dost materiálu na dvě knihy. Rodina by mi to nikdy neodpustila, řekl

Kontroverze okolo prince Harryho neskončila ani po vydání jeho knihy zvané Spare (Náhradník). Na královské rodině nenechá nit suchou ani teď. "Mohly to být dvě knihy, řekněme to takhle," řekl princ Harry pro deník The Telegraph. Řadu informací prý z knihy vypustil, protože by mu král Karel III. a princ William nikdy neodpustili. I tak je ale prozradil muži, který na knize pracoval, aby měl při psaní všechno ve správném kontextu. Původní verze knihy tak měla mít 800 stránek. Nakonec byla zkrácena na 400.

"Teď můžete namítnout, že některé věci, které jsem tam dal, no, stejně mi nikdy neodpustí," pokračoval. Sám je připravený rodině odpustit, ale má několik podmínek, které by nejprve musela splnit. "Přál bych si, aby si se mnou sedli a pořádně si promluvili, ne aby mi říkali, že trpím bludy a jsem paranoidní. A omluvu mé ženě," přidal princ.

[chooze:article;value:483855]

Harry se navíc bojí, aby děti prince Williama nedopadly jako on. "Když jsme o tomV regálech se objevila autobiografie prince Harryho. Kritizuje v ní královskou rodinu s Williamem mluvili, dal mi jasně najevo, že jeho děti nejsou moje zodpovědnost, přesto cítím zodpovědnost, když vím, že z těch tří dětí alespoň jedno skončí jako já, jako náhradník. To mě bolí a trápí," dodal Harry.

Podobnými rozhovory dělá Harry reklamu své knize, kde prozradil informace ze zákulisí královské rodiny. "Vždycky jsme věděli, že tato kniha bude úspěšná, ale překonává i naše největší očekávání," prozradil podle deníku The Mirror Larry Finlay z nakladatelství Transworld Penguin Random House. Za první den prodeje ve Spojených státech amerických, Velké Británii a Kanadě bylo prodáno přes 1,4 milionu výtisků.  

V regálech se objevila autobiografie prince Harryho. Kritizuje v ní královskou rodinu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.