Harry na korunovaci překvapil řečí těla. Odhalili také, co říkal ostatním

Harry dorazil na korunovaci společně se svými sestřenicemi Eugenií a Beatrice a jejich manželi. Podle expertky na řeč těla Judi Jamesové překvapil projevy "namyšlené odvahy", jak Jamesová jeho gesta pro deník Daily Mirror označila.

Harry se podle ní snažil dávat najevo, že je šťastný a spokojený. A lidé v sále tak překvapivě měli zpět toho "veselého prince", jak Harryho znali dříve.

"Nejprve si povídal s Edoem (manžel princezny Beatrice Edoardo Mapelli Mozzi, pozn. red.), pak si ho všimli Eugenie a Jack (manžel princezny Eugenie Jack Brooksbank, pozn. red.) a my mohli sledovat nečekaný návrat prince-vtipálka, když se Harry zašklebil a použil své ruce, aby udělal něco, co vypadalo jako napodobování vysokého stupně těhotenství, ve kterém je Eugenie. Když pár rozesmál, tak ustoupil a dovnitř vešel sám," popisuje Jamesová, čeho si všimla.

"Stále se usmíval těmi svými kulatými tvářemi a předváděl něco, co vypadalo jako namyšlená odvaha. Jeho chůze vypadala vesele, když si odhrnul jednu část saka, vydal se uličkou, přikyvoval, usmíval se, hýbal obočím a povídal si s lidmi okolo. Jakoby světu signalizoval, že je sebevědomý a že je rád, že je zpátky," popsala Jamesová.

Odbornice na odezírání ze rtů pak pro Daily Mirror prozradila, co Harry říkal. "Ahoj", "Dobrý den!", "Rád vás vidím!" byly zdvořilostní fáze, které pronášel směrem k dalším přítomným v sále, které míjel. Zjevně byl nadšený i z výzdoby Westminsterského opatství, protože několikrát zopakoval fráze jako "No podívejte se na to!" nebo "Nádhera!".

[chooze:article;value:500231]

​Pak na něj ale zřejmě trochu dopadla nervozita a úzkost. Podle Jamesové se potom, co dorazil na místo, začal kousat do rtů a olizovat si je. "To naznačuje, že se mu do nervů začal pumpovat adrenalin," doplnila Jamesová.

Harry by se žádných dalších oficialit v Londýně účastnit neměl, po ceremoniálu ve Westminsterském opatství by měl odcestovat na letiště a odletět zpět do USA. V sobotu slaví totiž narozeniny jeho syn Archie a rodina pořádá v Los Angeles velkou oslavu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.