Harry s Meghan dali královské rodině zásadní nabídku. Chtějí se usmířit

Harry s Meghan si to nejvíc rozhasili u prince Williama. Ten svému mladšímu bratrovi několikrát veřejně vzkázal, ať nepere špinavé prádlo před celým světem. Návrhem, že by část roku trávili v Kensingtonském paláci, prý chtějí obměkčit především následníka trůnu.

Upozornil na to portál Express. "Společně nabídli královské rodině, že si pronajmou byt a sami si ho zařídí. Harry doufá, že to Williama potěší a dokáže mu to, že to s návratem myslí vážně," tvrdí zdroj blízký rodině.

Harry dal za poslední rok nejednou najevo, že mu jeho příbuzní chybí a rád by znovu zastával v monarchii nějakou roli, připomněl magazín OK!. Vztahy mezi dvojicí a královských dvorem se postupně zhoršovaly od jejich odchodu do Ameriky.

[chooze:article;value:512768]

Záhy poskytli kontroverzní rozhovor moderátorce Oprah Winfreyové, ve kterém rodinu nařkli z rasismu a šikany. Od té doby si poměry v ní brali na paškál pravidelně. Vygradovalo to dokumentární sérií a Harryho paměťmi. V těch dokonce Williama obvinil z fyzického útoku.

Znalkyně britské šlechty Sarah Hewsonová se však nedomnívá, že usmíření bude tak snadné, jak si Meghan a Harry představují. "Moc se mi to nejeví. Ty rány jsou hluboké, takže to bude trvat strašně moc dlouho. Touha s tím skoncovat, odpustit a zapomenout teď určitě není na obou stranách," prohlásila.

Šťastný vztah Harryho a Meghan je lež, tvrdí jejich přítelkyně:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.