Harry se snaží usmířit s Williamem. Ten ho strašlivě ponížil

[chooze:gallery;value:29976]

​Přestože se na chvíli zdálo, že by nemoc krále Karla III. mohla dát vztahy v rodině do pořádku, opak je pravdou. Vypadá to totiž, že se princ William se svým bratrem usmiřovat neplánuje. A to ani navzdory tomu, že se Harry usilovně snaží, píše portál People.

Ještě předtím, než Harry minulý měsíc vyrazil do Spojeného království, aby navštívil otce, měl totiž kontaktovat také staršího bratra. Podle zdroje blízkého královské rodině se však sourozenci nesetkali. "Bylo by normální jít za švagrovou, která prodělala vážnou operaci, za neteří a synovci. Ale to není normální. Je to strašně smutné," uvedl dotyčný.

[chooze:article;value:543693]

Podle odborníků ztratil Harry důvěru monarchie poté, co vyšla jeho kniha s názvem Náhradník (v originálu Spare, pozn. red.) a byly odvysílány dokumenty o něm a jeho manželce Meghan, píše portál Page Six. V autobiografii například nenechal vévoda ze Sussexu na svých příbuzných nit suchou.

A na to William dosud zřejmě nezapomněl. Harry totiž nakonec strávil u svého otce pouhých 30 minut, navíc po celou dobu nechyběla královna Camilla. "To vše souvisí s Williamovým přáním chránit instituci monarchie. Nemyslím si, že William bude někdy souhlasit se zpětným přijetím Harryho do rodiny, pokud se jasně za všechno neomluví a nepohne kupředu," myslí si spisovatel Robert Lacey.

Další příležitost zlepšit rodinné vztahy by Harry mohl využít v květnu. Očekává se totiž, že dorazí do Spojeného království na sportovní akci Invictus Games. Podle expertů je navíc také nepravděpodobné, že by se o usmíření synů zasadil samotný král.

"Samozřejmě by si přál, aby se Harry vrátil. Byl by mnohem šťastnější, kdyby byli William a Harry znovu přátelé. Ale uvědomuje si, že se to jen tak nestane," tvrdí autorka bestsellerů Ingrid Sewardová.

Princi Harrymu hrozí deportace z USA. Více se dozvíte v následující reportáži (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.