Harry se snaží vyžehlit, co se dá. Nečekaně se ozval králi Karlovi

[chooze:gallery;value:30981]

Harry podle všeho zahájil mírová jednání s Buckinghamským palácem, informoval portál The Sun. Minulý týden měl zatelefonovat králi Karlovi III., aby s ním probral účast na jeho korunovaci i budoucí vztahy s rodinou.

Ty totiž spolu s manželkou Meghan Markleovou v posledních dvou letech pošramotili natolik, že se dokonce mluvilo o tom, že příbuzní vévodu ze Sussexu zcela zavrhnou.

Podle princova kamaráda se s otcem bavil v pozitivním duchu. Karel měl prý radost, že Harry přijede 6. května na korunovační ceremoniál. Mluvili spolu poprvé za několik měsíců. S bratrem princem Williamem ale zůstávají stále rozhádaní, uvedl list The Independent.

[chooze:article;value:499442]

Meghan zůstane v Americe, oficiálně kvůli tomu, že ve stejný den má syn Archie narozeniny. "Král to plně chápe," tvrdí zdroj. Jenomže podle odborníků je pravým důvodem nenávist mezi vévodkyní a královskou rodinou.

Záhy potom, co se vzdali svých reprezentativních funkcí, ji totiž Harry s Meghan nařkli z rasismu a některé členy i ze šikany. Kromě několika třaskavých interview údajná příkoří barvitě popisovali i v televizním dokumentu a princ v kontroverzních memoárech.

Expert vysvětlil, proč se Meghan korunovace nezúčastní:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.