Moderní bydlení

Harry se už rozhodl. Podá žádost o rozvod s Meghan, tvrdí zdroj z jeho okolí

Princ Harry už má jasno v tom, jakým směrem chce ubírat svůj život. A podle zdroje z jeho blízkého okolí to rozhodně není po boku Meghan. "Je zřejmé, že není šťastný," citoval zdroj web Geo s tím, že Harryho vztah s Meghan se nevyvinul takovým směrem, jakým si Harry představoval.

"Sliby jeho manželky se rychle míjejí a jejich popularita je na historickém minimu, a to jak ve Velké Británii, tak i ve Spojených státech," prozradil dále zdroj. Rozepře navíc vznikají i kvůli tomu, že se Harrymu po Velké Británii a jeho domovu stýská.

[chooze:article;value:577191]

Už několikrát se na veřejnosti objevila informace, že by Harry do Spojeného království rád odvezl i své děti. Meghan je ale proti. "Chce trávit více času ve Spojeném království, ale řekl, že nemůže přivézt Meghan zpět, protože se necítí v bezpečí bez přítomnosti ozbrojené policie,“ citoval deník The Economic Times královského experta Toma Quinna.

Podle moderátorky Nany Akuaové je Meghan sice odhodlaná "stát se mezinárodní superstar", do Harryho vlasti se ale nevrátí. Pár tak dle expertů čeká hořký rozvod a následná válka o opatrovnictví. Společně totiž vychovávají pětiletého syna Archieho a tříletou dceru Lilibet.

Chce se princ Harry vrátit? V USA mu zpočátku fandili, říká odbornice:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.