Harry slaví kulatiny. Princi se nečekaně ozval i jeho bratr William

[chooze:gallery;value:37375]

​​Britská královská rodina oficiálně popřála princi Harrymu všechno nejlepší k jeho 40. narozeninám. Gratulace se konkrétně objevila na profilu The Royal Family na sociální síti X. "Přejeme princi Harrymu šťastné 40. narozeniny," stojí v přání. 

Na první pohled poměrně obyčejné přání v sobě ale skrývá důležité poselství. Britský deník The Mirror totiž připomíná, že prostřednictvím oficiálních účtů královské rodiny na sociálních sítích dostávají obvykle přání pouze pracující členové královské rodiny. Naposledy dostal Harry přání k narozeninám skrze tento účet královské rodiny před třemi lety, kdy byla královna Alžběta II. ještě naživu.

[chooze:article;value:573685]

​Stejně dlouhá doba uběhla od doby, kdy naposledy Harrymu popřál princ William a jeho manželka Kate. A také oni udělali letos velký krok směrem k princi, který s rodinou žije v USA, a popřáli mu všechno nejlepší. 

Harry je s královskou rodinou rozhádaný zhruba od roku 2020, kdy se pár odstěhoval do Spojených států amerických. Od té doby princ poskytl o životě v královské rodině řadu rozhovorů, natočil dokument i napsal knihu.

Podívejte se, čím se pár momentálně živí (8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.