Harry šokoval: Nemocné Kate chce vyfouknout zásadní roli v rodině

[chooze:gallery;value:31184]

​Po diagnóze, která potvrdila, že Karel III. trpí rakovinou, si princ Harry uvědomil, že jde do tuhého. "Skočil jsem do letadla, abych se s ním sešel, jakmile to půjde. Miluji svou rodinu a za to, že jsem tam mohl přiletět a s trávit s ním alespoň trochu času, jsem vděčný," řekl princ Harry podle portálu Mirror.

Nadále se hodlá snažit vztahy s rodinou napravit. Dokonce se do Británie plánuje vydat znovu. "Mám naplánované další cesty, které povedou přes Spojené království nebo zpět do něj, takže se budu snažit svou rodinu vídat, jak jen to půjde," vysvětlil mladší bratr prince Williama.

[chooze:article;value:542535]

Jeho nečekaná slova byla značným překvapením. Podle expertky na královskou rodinu Tessy Dunlopové princ Harry využil situace a převzal roli princezny Kate, která se rodinu dlouhodobě snažila usmířit.

Neváhal a začal aktivně řešit to, co v minulosti pokazil. "Harry projevil přímočarost. Jakmile mu otec řekl, že má rakovinu, skočil do letadla a navštívil ho. Návštěva sice nebyla dlouhá, ale Harry tvrdil, že je vděčný za každou chvilku s otcem," popsala podle portálu The News Dunlopová.

[chooze:article;value:542299]

Podle ní je vidět, že konečně není na rodinu naštvaný. "Tohle je Harry usmiřovatel. Jakákoliv nemoc rodinu obvykle dokáže sblížit," dodala expertka, podle které se princ inspiroval Kate, která dlouho hrála roli prostředníka mezi ním a Williamem.

William už nahradil Karla III. O nemocném otci nepadlo ani slovo (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.