Harry svými slovy ranil nemocného krále. Vše mělo být jinak, než tvrdí princ

Spory v královské rodině zřejmě jen tak neutichnou. Když princ Harry oznámil, že se na začátku května u příležitosti desátého výročí her pro veterány objeví v Londýně, celá Británie očekávala, že se panovnický rod konečně usmíří. 

Podle Mirroru prince Harryho dokonce jeho otec ještě před cestu do Británie vyzval, aby se setkali. Britové doufali, že Harry pozvání přijme, a vztah mezi otcem a synem by se tak mohl začít urovnávat. "Kvůli nabitému programu Jeho Veličenstva to nebylo možné," řekl ale Harryho mluvčí Mirroru. Na bratra si nenašel chvilku času ani William, také on prý měl moc práce.

Harry proto odmítl během pobytu v Londýně bydlet v královské rezidenci a rozhodl se zůstat raději v hotelu.  

[chooze:article;value:545235]

​​Redaktorka deníku Sunday Times v nejnovějším díle podcastu tvrdí, že Karla III. vyjádření Harryho, proč k setkání nedošlo, ranilo. Syna chtěl totiž údajně vidět, ten ale odmítl. "Někdo v paláci mi řekl, že krále synovo prohlášení velmi zklamalo," citoval Mirror autorku podcastu Royu Nikkhahovou.

A napětí po Harryho návštěvě Londýna v královské rodině ještě vzrostlo. Z Británie totiž Harry zamířil do Nigérie, kde se k němu přidala i manželka Meghan. A právě jejich chování v této zemi ještě více panovníka rozzuřilo. Byl prý rozzlobený tak, jak ho ještě nikdo předtím neviděl, řekl královský expert deníku The Mirror. Podle mnohých totiž pár cestu pojal jako neoficiální královské turné.  

Princ Harry ukázal, jaký je basketbalista. Děti byly nadšené (12/5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.