Moderní bydlení

Harry už má Meghan plné zuby. Zkouší si, jaké to bude po rozvodu, tvrdí expert

[chooze:gallery;value:33230]

​V manželství prince Harryho a Meghan to prý pořádně vře. Podle zdroje z jejich okolí Harry začíná mít plné zuby pokusů Meghan co nejvíce se zviditelnit. "Nesnášel, jak mu podstrkovali nabídky proslavit se," objasnil podle zahraničního webu Geo News zdroj z princova okolí.

Harrymu prý vadilo, že všechny takové snahy skončily fiaskem a akorát se stal terčem posměchu. "Také mu začíná chybět Anglie," doplnil podle deníku Radar Online tajný zdroj.

[chooze:article;value:578878]

Princi se má stýskat hlavně po starém životě a svobodě. "Miloval si zajít do hospody, sportovat se svými kamarády. Život, který mu Meghan nalinkovala v Los Angeles, od toho snad nemůže být vzdálenější," vysvětlil.

Podle PR odborníka Marka Borkowského se proto Harry uchýlil k radikální zkoušce. S Meghan se od sebe oddělí a vyzkouší si, jak by fungovali zvlášť, alespoň profesně. "Spolu nebyli tak úspěšní, jak si mysleli. Na nějakou dobu musí fungovat separátně. Potřebovali změnit styl," vysvětlil expert.

[chooze:article;value:577379]

Jenže Harrymu se může sólová cesta zalíbit. "Harry rázem začal působit jako okouzlující chlap, kterého si lidé pamatovali z dřívějška," svěřil se expert. Podle odbornice na královskou rodinu Kinsey Schofieldové je šance, že si Harryho lidé mnohem více oblíbí.

Jenže na to by Meghan začala časem žárlit. "Meghan mu tu popularitu bude závidět. Bude mu závidět, že se dokázal odrazit, protože ona takovou schopnost nemá," přiznala webu The News International odbornice. 

Princ William zuří. Připravuje prohlášení o Harrym a Meghan (8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.