Harry v knize kope do všech kolem sebe. 7 šokujících odhalení

Nová autobiografie prince Harryho nazvaná Spare (česky Náhradník) je plná šokujících odhalení. Útočí v ní nejen na svého otce, současného krále Karla III., ale i na bratra Williama nebo na švagrovou Kate. Kniha oficiálně vyšla ve středu, ale novináři ji měli k dispozici už dříve. Britský deník The Sun popsal sedm částí knihy, které obsahují největší odhalení ze života britské královské rodiny. 

1) Harry a drogy

V jedné šokující části knihy se princ přiznal, že několikrát šňupal kokain. Přiznal také kouření marihuany na prestižní škole v Etonu a experimentování s houbičkami. Kokain si prý poprvé vzal v 17 letech u kamaráda na venkově. "Na něčí venkovské usedlosti během loveckého víkendu mi nabídli lajnu a od té doby jsem měl pár dalších," píše například Harry. "Nebylo to moc zábavné a ani mě to nijak zvlášť nepotěšilo. Ale cítil jsem se jinak, a to byl hlavní cíl," popsal princ. 

2) Harryho první sex

Z Velké Británie se prý princ s rodinou odstěhoval kvůli touze po soukromí, ale v knize popsal dokonce i tak citlivou věc, jako je ztráta panenství. Podle prince se to stalo se starší ženou, která s ním "zacházela jako s mladým hřebcem" a po styku ho poplácala po zadku. Její jméno ale neprozradil.

3) Meghan vs. Kate

V knize princ také popisuje již několikrát probranou hádku Meghan a Kate ohledně šatiček pro princeznu Charlotte. Kate měla výhrady k šatům, které Meghan vybrala pro Charlotte jako pro svou družičku. Meghan podle Harryho Kate řekla, že má "miminkovský mozek", což byla zřejmě narážka na to, že Kate byla jen měsíc po porodu třetího dítěte a byla pod vlivem hormonů.

Během všech tří těhotenství totiž Kate trpěla nadměrnými nevolnostmi a zvracením způsobenými právě hormonální nerovnováhou. Kate Meghanina poznámka naštvala a ona se jí prý omluvila, že to nemyslela špatně. Do všeho se ale měl vložit William, který Meghan držel prst u obličeje a řekl, že takhle se u nich nemluví. Na což Meghan údajně odpověděla, ať dá prst z jejího obličeje pryč. Další podrobnosti sporu najdete v tomto článku na TN.cz.

4) Smrt v Afghánistánu

Další bombou, kterou Harry odhalil, je skutečnost, že během svého pobytu v Afghánistánu prý zabil 25 lidí. Vévoda v knize uvedl, že není ani hrdý, ani se nestydí za to, že "bral lidské životy". Byla to prostě jeho práce jako vojáka.

[chooze:article;value:483435]

​Princ také napsal, že těch 25 osob nepovažoval za "lidi", ale spíš za "šachové figurky", které musely být odstraněny ze šachovnice. "Když jsem se ocitl v žáru a zmatku boje, nepřemýšlel jsem o těch 25 jako o lidech. Byly to šachové figurky odstraněné ze šachovnice, špatní lidé zabití dříve, než mohli zabít dobré lidi," stojí také v knize. Tálibán už jeho slova zkritizoval.

5) Potyčka s Williamem

Harry v knize také popsal, jak ho měl v roce 2019 napadnout William. Bratři se prý hádali kvůli Meghan, kterou princ z Walesu označil za "neslušnou a obtížnou". "Všechno se to stalo rychle. Hrozně rychle. Popadl mě za límec, roztrhl mi řetízek a srazil mě na podlahu. Dopadl jsem na psí misku, která se pod mými zády rozbila, kusy se do mě zařezávaly. Chvíli jsem tam ležel, omráčený, pak jsem se postavil na nohy a řekl mu, aby vypadl," napsal princ. 

6) Zlá Camilla

Harryho kritice neušla ani jeho nevlastní matka Camilla. V šokující pasáži ji obvinil, že právě ona vynášela různé informace do médií a za každou cenu chtěla sňatek s Karlem, aby získala korunu. Popsal také, že s Williamem otce prosili, aby si ji nebral. Byli prý připravení ji vzít do rodiny, ale nechtěli, aby se otec podruhé oženil.

7) Meghan a královna

Vévoda ze Sussexu popsal také, jak proběhlo první setkání královny Alžběty II. a Meghan. "Bylo to všechno velmi příjemné. Babička se dokonce Meg zeptala, co si myslí o Donaldu Trumpovi," stojí v knize. Meghan se ale odpovědi vyhnula a změnila téma na Kanadu. "Babička vypadala spokojeně," dodal princ.

Harry v knize mluví také o tom, proč se považuje za náhradníka a že ho tak nazval i jeho otec. "Nádhera! Teď jsi mi dala dědice a náhradníka – moje práce je hotová," řekl údajně Karel princezně Dianě po Harryho porodu. Princ také uvedl, že ho jeho otec ani neobjal, když mu oznamoval matčino úmrtí.

Harryho kniha už se prodává. Podívejte se, jaký je o ni zájem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.