Harryho čeká obří ponížení. Na poslední chvíli se snaží zachránit, co se dá

[chooze:gallery;value:31184]

​Příbuzní jsou na vévodu ze Sussexu naštvaní a na korunovaci ho mnozí vůbec nechtějí. Karel je prý ale rád, že ho mladší syn přijede podpořit. I proto k němu Harry upíná veškeré naděje, že jeho cesta do Londýna nebude naprostým fiaskem.

S odvoláním na zdroje z Buckinghamského paláce o tom informoval list Mirror. Princ podle nich za poslední dny s otcem mluvil už podruhé. "Vyprávěl mu, jak moc se mu stýská po domově, jak moc mu chybí celá rodina," tvrdí zasvěcenci.

Král ho sice alespoň zčásti bere na milost, princ William je ale rázně proti tomu, aby se mu na slavnostní ceremonii, která se uskuteční 6. května, dostalo výraznější pozornosti.

[chooze:article;value:500790]

Harry se obává, že tam zažije obrovské ponížení. Šušká se, že ho usadí až deset řad za Karla a zbytek nejvýše postavených členů rodiny, píše Daily Mail. Kdyby před dvěma lety s manželkou Meghan Markleovou nedali paláci vale a v následujících měsících ho opakovaně neočerňovali, náleželo by mu místo po jejich boku.

"Chtěl po Karlovi záruky, že i tam vzadu o něj bude postaráno alespoň z pohledu bezpečnosti," doplnil zdroj. Zatím není zcela vyloučeno, že se rodině Harryho zželí a ponižujícího zacházení ho ušetří. 

Princ Harry se vrátil do Británie. Rovnou zamířil k soudu (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.