Harryho postavila před ultimátum. Musí Meghan poslechnout, tvrdí expertka

Vévodkyně Meghan je podle Levinové bezohledná a zahleděná do sebe a v minulosti se zbavila každého, koho už nemohla nijak využít. Královská expertka to řekla portálu Sky News.

Mezi znalci poměrů v britské šlechtě panuje přesvědčení, že má prince Harryho na doraz omotaného kolem prstu. Útočné tažení proti Buckinghamskému paláci, kterého se účastní, má probíhat kompletně v režii někdejší americké herečky.

[chooze:article;value:498545]

"Když přestane poslouchat, udělá s ním krátký proces. Stalo se to i s jejím prvním manželem Trevorem Engelsonem, kterému rozvod oznámila tak, že mu poštou poslala zásnubní i snubní prsten," řekla Levinová.

Je přesvědčená, že Meghan Harrymu lže. "Ještě když byli plnohodnotnou součástí rodiny, nalhala mu, že myslí na sebevraždu. Protože byla v té době těhotná, Harry zpanikařil a rodinu opustili," pokračovala.

Na dvojici se momentálně upínají zraky celého světa kvůli korunovaci Karla III., která se uskuteční 6. května. Harry a Meghan dosud nepotvrdili účast, ale pokud do Londýna nepřiletí alespoň princ, podle odborníků to bude znamenat definitivní zabouchnutí dveří zpátky do paláce, upozornil deník Mirror.

[chooze:article;value:497997]

Podle Levinové udělá Meghan všechno pro to, aby jí Harry šel i nadále na ruku. Když to ale nevyjde, prý se tím trápit nebude.

"K lidem je velmi nemilosrdná. Je na ně tak zlá, že je od sebe prostě odežene. Vím, že to zní hrozně, ale taková je realita," uzavřela.

Harry a Meghan chtějí omluvu od královské rodiny (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.