Harrymu se útoky na rodinu královsky vyplácí. Vydělaly mu pořádný balík

Kontroverzní prohlášení o poměrech v královské rodině se ukázala jako skvělý byznysový tah. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu si díky nim podle webu New York Post přišli v přepočtu na více než tři miliardy korun. Nic přitom nenasvědčuje tomu, že by jejich počínání mělo brzy skončit.

Od roku 2021, kdy se Harry a Meghan zřekli svých královských povinností, se do Buckinghamského paláce pustili v několika rozhovorech. Kromě toho přišli i s vlastní tvorbou. Například za podcastovou sérii pro streamovací platformu Spotify si dvojice údajně vydělala 25 milionů dolarů (téměř 553 milionů korun).

Následovala šestidílná dokumentární série s názvem Harry a Meghan. Za tu měl pár vyinkasovat okolo sta milionů dolarů (více než 2,2 miliardy korun). Novinkou na seznamu jsou pak Harryho čerstvě vydané memoáry Spare (Náhradník). Za ně prý dostal už předem 20 milionů dolarů (442 milionů korun).

[chooze:article;value:485083]

Z knihy se stal téměř okamžitě bestseller. Jen ve Velké Británii se toto Harryho dílo stalo nejprodávanější knihou literatury faktu. Jen za první den se ve Velké Británii, Spojených státech amerických a Kanadě prodalo přes 1,4 milionu kusů, uvedl deník The Guardian.

Kromě již zmíněných výdělků jsou manželé spojeni s řadou společností. Mezi ně patří například start-up BetterUp, který údajně po Harryho nástupu snížil platy řadě svých zaměstnanců. Mimo to se Harry a Meghan angažují ve společnosti Ethic, do níž navíc investovali.

Skandální kniha prince Harryho otřásá britskou monarchií:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.