Hasiči se žebříkem k požáru nedojeli. Cestou se srazili s autem

[chooze:gallery;value:34690]

Profesionální hasiči z Uherského Hradiště byli v sobotu po 13. hodině vysláni k hlášenému požáru do obce Ořechov. "Automobilový žebřík se dvěma hasiči však na místo již nedojel. Ve Starém Městě na ulici Hradišťská se totiž střetl s osobním vozidlem," informovali hasiči na facebooku.

V péči záchranářů skončil řidič osobáku. "Pacienta jsme převezli do nemocnice s lehkým zraněním. Stěžoval si na bolest levé nohy," řekla TN.cz mluvčí záchranářů Gabriela Netopilová Sluštíková. Spolujezdec i oba hasiči vyvázli bez zranění.

[chooze:article;value:378779]

Příčinu a okolnosti nehody nyní šetří dopravní policie. Na pomoc svým kolegům vyjeli další hasiči z Uherského Hradiště. Ti místo zajistili a provedli protipožární opatření, u osobního auta odpojili autobaterii.

"K úniku provozních kapalin nedošlo. Dále se na místo nehody dostavili územní řídící důstojník a krajský řídící důstojník, který převzal velení. Po potřebných úkonech a zadokumentování místa nehody policií byl zásahový vůz převezen zpět na domovskou stanici," uzavřeli hasiči.

Podívejte se na hrůzostrašné záběry z nehody sanitky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.