Havlovou zasáhla smrt blízkého přítele. Proplakala jsem celou noc, prozradila

[chooze:gallery;value:30876]

Dagmar Havlová oplakává odchod své životní parťačky. Na sociálních sítích popsala, že se dokonce probudila s opuchlýma očima od pláče. "Stalo se vám někdy, že jste ve snu proplakali celou noc? Měla jsem to na dnešek. Říká se, že pejsci nemají rádi, když jejich páníčkové po jejich odchodu pláčou. Tak se snažím držet. Ale podvědomí je silnější," napsala ve středu herečka.

Ač se navenek snaží vše zvládat, v nitru se hluboce trápí. "Probudila jsem se s opuchlýma očima a přesně vím, co se mi zdálo, vím, že to bylo o Grejsince," vysvětlila herečka.

[chooze:article;value:557464]

Fenka jí totiž pomohla v nejtěžších chvílích života, bez ní se herečka cítí osamocená. "Je těžké vyrovnat se s odchodem kamaráda, který mě celá léta doprovázel v mé samotě od odchodu manžela," popsala umělkyně v příspěvku, na nějž si raději vzala sluneční brýle.

Před týdnem sdílela smutnou zprávu o úmrtí pejska se světem. Zveřejnila i mnoho zážitků, které spolu za ta léta prožili. "Děkuji za 12 let lásky, štěstí a radosti, můj andílku. Nikdy na tebe nezapomenu. Mé srdce je rozbité na tisíc střepů," svěřila se Havlová. Poté poděkovala všem, kteří jí vyjádřili soustrast.

Dagmar Havlová oslavila 70. narozeniny. Během kariéry získala srdce mnoha diváků (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.