Hejdová a Zástěra otevřeně: Dítě je otázka blízké budoucnosti, řekl Tomáš

Zorka Hejdová a Tomáš Zástěra jsou už několik let nerozlučnou moderátorskou dvojicí. Poznali se zhruba před 12 lety ve Snídani s Novou, první dojmy ale nebyly na obou stranách pozitivní. "Říkala jsem si, že to je namachrovanej týpek. Tehdejší moderátorské duo Snídaně Tomáš Zástěra a Tomáš Novotný na mě působili arogantně oba, pak jsem se s nimi spřátelila a Tomáš je arogantní jen tak z poloviny," vtipkuje Hejdová. 

Přestože Tomáš a Zorka jsou už sehraná dvojka, Tomáše pořád dokáže doběla vytočit její nedochvilnost. "Tomáš má některé rysy společné s mým mužem, oba si hlídají ten čas, a to je asi nejčastější roztržka, že na mě Tomáš čeká 10 minut, 15, někdy půlhodinku, ale vždycky se dočká," nastínila s nadhledem moderátorka, kterou diváci znají například z uvádění reality show Love Island.

[chooze:article;value:473055]

​Zorka s manželem oslavili nedávno deset let manželství. Tomáš svou lásku potkal teprve loni po účasti v reality show Survivor, kde si získal mnoho fanynek. "Okouzlila mě svým vzhledem, protože jsem nejdříve viděl jen fotky. Tím to začalo, pak už přicházely i příjemné bonusy, jakože je milá, starostlivá a že dokáže ocenit i jiné věci, než že jsem hezký a úspěšný," popsal Zástěra s humorem.

A bez partnerky byl prý tak dlouho proto, že je poměrně náročný. "Čekal jsem dlouho, aby tento balíček byl doručen přímo ke mně," zasmál se Tomáš, který do budoucna plánuje s přítelkyní i miminko. "Jedno dítě už jsem 'vypartneřil' a fungujeme naprosto skvěle. Takže je to otázka asi blízké budoucnosti, bezesporu bych chtěl další dítě doma. Od fazolky," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.