Moderní bydlení

Helena Vondráčková v slzách. Zemřel muž, ke kterému vzhlížela

Helena Vondráčková se vzpamatovává ze smrti Wernera Düwelta. Ten podlehl leukémii, se kterou bojoval v posledních letech. Zpěvačku smrt kamaráda velmi zasáhla. "Mého manažera dělal jen chvilku, ale byl to hlavně muzikant, skladatel, kytarista. Byl to náš letitý, opravdu letitý kamarád, takže nás to opravdu zasáhlo," svěřila se Vondráčková TN.cz.

Byla s ním stále v kontaktu. "Viděli jsme se naposledy před dvěma měsíci, když jsme byli s manželem u Ostsee, a chtěli jsme, aby přijel, tak jsme s ním mluvili. Nejdřív slíbil, že přijede, ale pak volal, že se vrací do Berlína, protože byl u manželky na venkově, a že mu není dobře. To byla naše poslední zpráva," prozradila.

[chooze:article;value:561742]

"Bojoval s leukémií, dva roky se bránil, ale bohužel se to nepovedlo. Takže smutníme, je to pro nás ztráta obrovsky báječného člověka a výborného muzikanta i zpěváka," doplnila popová ikona, která pod taktovkou Düwelta zpívala v Německu.

Právě on byl autorem písní, které Vondráčková nazpívala v rámci dvou desek pro německé mateřské školy Deutsche Schule Prag. Zástupce školy odchod hudebníka velmi zasáhl. Düwelt sám zpíval v některých německých kapelách. Na kytaru si zahrál ve skupinách Gerd Michaelis-Chor, Horst Krüger Septett a Horst Krüger Sextett.

Manžel mě vždy překvapí, říká Vondráčková. Dostala od něho luxusní kožich (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.