Herec Roman Vojtek bude počtvrté otcem. Prozradil pohlaví miminka

[chooze:gallery;value:32441]

​Z prvního manželství má Roman Vojtek dceru Editu a syna Benedikta. S druhou manželkou Petrou jim pak dělá radost malý Nathaniel a už brzy se jim narodí další chlapeček. U Vojtků doma tak budou kluci v přesile.

"My budeme lehce v přesile, bude to čtyři na dvě. Výhodou je, že bude mít dva starší brášky, což i znamená, že velkou část výbavičky vlastně máme. Asi vás nepřekvapím odpovědí, ale hlavně chceme, aby bylo miminko zdravé. Aby všechno proběhlo tak jak má, aby se nestalo nic mamince nebo miminku. A těšíme se moc," sdělil TV Nova známý herec.

A vypadá to, že brášky se tři starší sourozenci nemůžou dočkat. "Nejvíc se těší samozřejmě kluci, že budou mít nového parťáka. Třináctiletá Editka už má trochu jiné starosti. Jen malému Nathanielovi chvilku trvalo, než mu Petra vysvětlila, že v bříšku je miminko. Pak se ptal, jestli on byl taky v bříšku. A včera bráškovi říkal, už pojď ven,“ vysvětlil Roman.

[chooze:article;value:513561]

​Manželé ale nemají zatím jasno, jaké jménu synovi dají. "Nikdo nemá nápad, musí nás políbit nějaká múza. Máme pár návrhů, ale za moc to nestojí," svěřil se Roman Vojtek.

Mají na to ještě čtyři měsíce. Do té doby si rodina užívá společně strávených letních chvilek u vody, například na lodi na Slapech. Už za chvíli ale oblíbenému herci začnou opět pracovní povinnosti. V srpnu se po letní pauze začnou natáčet seriály Ulice a Zlatá labuť.

 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.