Herec vlastním tělem bránil kolegyni před zloději. Zaplatil životem

[chooze:gallery;value:36019]

K tragické události došlo v sobotu brzy ráno v americkém Los Angeles. Herce Johnyho Wactora tam měl zastřelil jeden ze tří zlodějů, kteří se údajně snažili ukrást katalyzátor z jeho auta, píše deník Los Angeles Times.

Wactor byl údajně spolu se svou kolegyní na cestě z baru, kde pracoval. Když přišel ke svému autu, měl vidět tři muže. "Přišel k nim a myslel si, že mu odtahují auto, tak jim řekl něco jako: 'Hej, vy ho odtahujete?'" uvedl pro deník Daily Mail jeho mladší bratr Grant Wactor.

[chooze:article;value:554009]

"Jakmile se rozhlédl okolo, tak mu došlo, co se děje, a svoji kolegyni postavil za sebe. A v tu chvíli ho zastřelili," pokračoval. Následně ho měli záchranáři převézt do nedaleké nemocnice, kde byl prohlášen za mrtvého. Výstřel ho měl zasáhnout do hrudi a zloději ujet.

Herce diváci znali hlavně ze seriálu General Hospital, kde jako Brando Corbin účinkoval ve více než 160 epizodách. Zahrál si taky v seriálovém dramatu Siberia. V poslední době experimentoval s psaním scénářů a přivydělával si jako barman.

[chooze:article;value:555354]

"Johnny Wactor měl krásnou duši. Byl nesmírně talentovaný, vtipný až běda a fit jako čert. Všichni jsme ochuzeni o mnoho let v jeho společnosti," napsal na síti X jeho kolega herec Parry Shen.

Útok mečem v Londýně v dubnu nepřežil 13letý chlapec (04/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.