Herec z akčních trháků Tom Sizemore je v kritickém stavu. Utrpěl mozkové aneurysma

Herce Toma Sizemorea musela v sobotu brzy ráno převézt sanitka do jedné z nemocnic v kalifornském Los Angeles. Hercův manažer Charles Lago o víkendu informoval, že Sizemore je v kritickém stavu po mozkovém aneurysma. "Musíme čekat a uvidíme, jak se situace vyvine," prohlásil Lago pro agenturu AP.

Sizemorova herecká kariéra kulminovala v devadesátých letech a na přelomu století. Známý je především z vedlejších rolí. Objevil se v trhácích a slavných filmech, jako jsou Zachraňte vojína Ryana, Černý jestřáb sestřelen, Narozen 4. července, Wyatt Earp či Takoví normální zabijáci. V posledních letech ale hrál spíše ve snímcích nízké kvality, kterých za rok stihl i více než deset.

[chooze:article;value:490893]

Jak upozornil portál LA Times, Sizemore měl v minulosti problémy se zákonem i závislostí na drogách. V roce 2003 byl usvědčený z domácího násilí, ze kterého jej obvinila jeho tehdejší přítelkyně. Byl také zadržen kvůli dalším napadení svých partnerek a také kvůli podezření z prodeje drog.

Sizemore se narodil v roce 1961 v Detroitu, nyní ale žije v Los Angeles. V devadesátých letech byl tři roky ženatý a má dvě děti.

[chooze:gallery;value:30486]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.