Herec z Avengers se po nehodě opět hýbe. Zatím jen na invalidním vozíku

Vážná nehoda hvězdy Avengers Jeremyho Rennera ze začátku letošního roku otřásla i jeho hereckými kolegy. Navštívit se ho tak vydala herečka Evangeline Lillyová. Ta o Rennerovi řekla, že je neuvěřitelně statečný a silný.

"Stále mám chvíle, kdy se mi vybaví některé věci, o kterých mi řekl, že zažil," přidala herečka pro web Access. Po nehodě, kdy Rennera přejel sněžný pluh, byl ve vážném stavu v nemocnici s více než 30 zlomenými kostmi. Nyní už se však sám pohybuje na invalidním vozíku.

"Vešla jsem do jeho domu a dostala husí kůži. Říkala jsem si, jak může být mobilní," přidala Lillyová překvapená z hercova rychlého zotavování. "Čekala jsem, že budu sedět u jeho postele a držet ho za ruku, zatímco on bude sténat a naříkat bolestí," objasnila.

[chooze:article;value:486871]

Renner podle deníku Mirror již na konci ledna zdravil fanoušky ze svého domova, kde po návratu z nemocnice rehabilituje. "Chci poděkovat všem za jejich zprávy," uvedl tehdy představitel akčního hrdiny Hawkeye.

Herec se na začátku roku pokoušel svým sněžným pluhem vytáhnout ze sněhu auto svého synovce. Ze stroje pak vystoupil, ale těžký kolos nebyl dostatečně zajištěný a rozjel se. Renner se tak pokusil pluh odtlačit do směru, kde by nepřejel jeho synovce. To se mu povedlo, ale sám skončil pod šestitunovým strojem.

[chooze:gallery;value:29986]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.