Herecká hvězda k nepoznání. Zavřeli ji na psychiatrii, po ulicích pobíhala nahá

Kdysi zářila v řadě filmů pro děti a dospívající, dnes americká herečka Amanda Bynesová trpí bipolární poruchou a psychickými problémy, kvůli kterým skončila v péči odborníků.

Zprávy o tom, že herečka byla hospitalizována na psychiatrii, přinesl portál TMZ. Podle novinářů se Bynesová v neděli ráno potulovala po ulicích nahá a zmatená. Zastavila projíždějící auto a řidiči oznámila, že potřebuje pomoc. Přivolaní policisté ji odvezli na služebnu, kde si Amandu do péče převzali zdravotníci.

[chooze:article;value:474952]

​Bývalý snoubenec Paul Michael později pro Page Six uvedl, že herečka, která se v minulosti kromě bipolární poruchy potýkala i se závislostí na návykových látkách, před časem přestala užívat své léky. O den dříve se měla původně objevit na větší veřejné akci. Na poslední chvíli však svou účast pro nemoc zrušila.

Amanda Bynesová zářila v řadě oblíbených komedií pro dospívající. Hlavní roli ztvárnila ve filmech Královna ročníku, Super náhradník, Co ta holka chce nebo například Velký tlustý lhář. Pamatovat si ji diváci ale mohou také z muzikálu Hairspray nebo romantické komedie Panna nebo Orel.

[chooze:gallery;value:30862]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.