Herečka Lindsay Lohanová porodila chlapečka. Šokovala výběrem jména

[chooze:gallery;value:30783]

​Už v březnu se americká herečka pochlubila světu, že ji čeká zcela nová role. Tentokrát to ale není role herecká. S manželem Baderem Shammasem totiž oznámili, že čekají  první dítě. Právě v těchto dnech se jim narodil chlapeček, kterému vybrali jméno Luai. Jméno pochází z arabštiny a znamená štít nebo ochránce.

Kdy chlapeček přišel na svět, ale herečka zatím prozradit nechce. O porodu Lindsay Lohanové se veřejnost dozvěděla od mluvčí herečky. "Rodina je nesmírně zamilovaná," citoval její slova web The Sun.co.uk.

[chooze:article;value:513561]

​Od roku 2014 žije herečka, proslavená svými skandály, v Dubaji. Právě tam se seznámila se Shammasem a loni v červenci si ho vzala. Do rodné Ameriky tak herečka létala pouze za prací. A proto i svého syna přivedla na svět právě v arabské metropoli.

Podle webu mirror.co.uk přijela ke konci těhotenství za herečkou její maminka. Postupně do Dubaje dorazili i další příbuzní, včetně sourozenců Lohanové, aby přivítali na svět dalšího člena rodiny.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nestig (@nestigbaby)

V minulosti měla herečka problémy s alkoholem i drogami. Policie ji zadržela hned několikrát, a to za řízení pod vlivem návykových látek, krádeže, ale i kvůli drogám, které se u ní našly. Podle fanoušků má na oblíbenou herečku dobrý vliv její manžel Bader Shammas, kterého potkala právě v Dubaji. Minulý červenec se z nich stali manželé.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.