Herečka Michaela Kuklová o rakovině prsu: Přišly nové výsledky, svěřila se

Kvůli závažnému nálezu v prsu musela před lety Michaela Kuklová podstoupit mastektomii, kdy si nechala odstranit obě ňadra. Následovala zdlouhavá chemoterapie a léčba ozařováním. Vše naštěstí zabralo, jak lékaři doufali, a herečka je opět v pořádku. I nadále musí docházet na pravidelná vyšetření a pokaždé doufá, že vše dopadne, jak má. 

"Ahojky, přátelé, dozvěděla jsem se výsledky mnohých průběžných vyšetření a všechna jsou v pořádku. Je to vždycky radost a já děkuju moc všem svým lékařům i sestřičkám, že mě dali do kupy. Když si uvědomím, co dokážou, vlastně mi to přijde neuvěřitelný. Mám za sebou tři roky léčby a zbývají dva. Malé výročí," napsala teď s úlevou na instagramu Michaela Kuklová.

[chooze:article;value:406066]

I v nemoci si představitelka princezny Jasněnky našla důvody k tomu, být vděčná. "Uteklo to a ve výsledku to byly moc hezké roky. Suma sumárum jen pár dní bolesti, jinak spousty opory od vás, díky, díky! A též poznání mnoha báječných lidí. Taky jsem párkrát cestovala, měla dostatek práce, a dokonce jsem začala po letech znovu malovat," svěřila se herečka, že léčba pro ni nebyla jen utrpením, ale také novým začátkem.

"Třikrát ťukám a vděčně děkuju. Letošní rok bude asi ještě naplněnější, těším se na všechno a věřím, že nadále ve zdraví," zadoufala princezna z pohádky Z pekla štěstí, že už se vše obrátilo k dobrému. Radost jí dělá i kariéra, herečka je totiž v jednom kole. Slovenským fanouškům vzkázala, že se mají na co těšit, s divadlem totiž zajede třeba do Trenčína a v plánu mají dorazit i do Bratislavy.

Jak zvládla Michaela Kuklová boj s nemocí? Zůstala prý stále pozitivně naladěná:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.