Herečka z Ulice skončila v nemocnici. Kvůli vážné nemoci ji čeká náročná léčba

Rázem se herečce Nele Kailové obrátil život vzhůru nohama. Lékaři ji s vážným onemocněním museli přijmout do mostecké nemocnice.

"Ano, byla jsem hospitalizována. Momentálně jsem před zákrokem, takže úplně nemůžu telefonovat. Víc toho asi nechci úplně ventilovat," sdělila redakci TN.cz Kailová těsně před lékařským zákrokem. 

[chooze:article;value:504838]

Podle informací TN.cz trpí Kailová autoimunitním onemocněním. Po lékařském zákroku čeká na výsledky a podle nich lékaři stanoví další postup. Předběžně počítá s tím, že ji bude čekat biologická léčba.

Představitelka Petry Nové se v seriálu Ulice neobjevila již několik měsíců. Ulici natáčela naposledy vloni v listopadu. Její postava chodila na střední školu s Kristýnou Volákovou, kterou hraje Sára Korbelová. Seriálová Petra měla také krátký románek s Kristýniným bratrem Adamem, kterého hraje Vojtěch Machuta.

"Já vůbec netuším, co se děje. My jsme se s Nelou poměrně dlouho neviděly, na natáčení jsme se ale kamarádily. Samozřejmě je mi to ale moc líto, vůbec netuším, že se něco stalo. Snad bude brzy v pořádku," reagovala hvězda seriálu Ulice Sára Korbelová.

Herečka Dana Syslová trpí v Ulici spánkovou apnoí. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.