Herečky Iva Janžurová a Jana Paulová spolu u moře. Ukázaly fotku v plavkách

I herečky si potřebují občas pořádně odpočinout. A to se nejlépe dělá na společné dovolené s kamarádkou. A proto herečky Jana Paulová a Iva Janžurová spolu odletěly na pořádnou odpočinkovou dovolenou k moři na řecký ostrov Korfu.

A že si společný výlet náramně užívají, potvrdily vtipnou fotkou v plavkách, kterou jedna z nich přidala na sociální sítě. "Letos opět na Korfu! Zdravíme! Pozor tanga jdou prudce z módy! Hit z letošního Korfu," okomentovala Janžurová svoji fotografii.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Iva Janžurová (@iva_janzurova)

Herečky si totiž k moři nepřivezly jen tak ledajaké plaky. Do kufru si zabalily retro pruhované plavky, za které by se nemusely stydět na plovárně v době zhruba před sto lety.

Fotkou v plavkách herečky pobavily nejen svoje fanoušky, ale i kolegyně. "To je tak pěkná a veselá fotka. Moc vám to, milé dámy, sluší," okomentovala fotografii herečka Alice Bendová. Podobně reagovala i Eva Holubová. "Tak to je pecka!" zanechala kolegyním vzkaz doplněný několika veselými emotikony.

[chooze:article;value:513910]

Populární herečky se spolu potkávají na jevišti v Divadle Kalich. Iva Janžurová dokonce napsala vlastní autorkou hru s názvem Veletoč, napsanou na námět Paulové. Věčně usměvavou herečku Janu Paulovou můžete od září opět potkávat v seriálu Jedna rodina, nebo na Voyo v roli svérázné terapeutky Jarmily ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Háma ve Skotsku a Krbová na kole. Hvězdy prozradily, jak tráví léto (7/2023): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.