Hnutí ANO má podpisy k hlasování o nedůvěře vládě. Počká ještě na Pavla

Už potřetí v tomto volebním období nejspíš čeká Sněmovnu hlasování o nedůvěře vládě. "Podpis připojilo všech 71 poslanců poslaneckého klubu hnutí ANO," oznámila Schillerová.

Zároveň předseda hnutí Andrej Babiš poslal dopis hlavě státu. "Vysvětluje klíčové souvislosti, o kterých pan prezident očividně informován nebyl," sdělila Schillerová.

[chooze:article;value:523438]

Předsedkyni Sněmovny tak hnutí podpisy zatím nepředloží. "Protože se chceme zachovat k panu prezidentovi korektně a chceme mu dát prostor na seznámení se s dopisem a případnou reakci," vysvětlila předsedkyně největšího poslaneckého klubu. Kdy tedy podpisy předá, oznámí až příští týden.

Podle Schillerové je hnutí STAN až po krk namočené v korupčním skandálu. "Ministr vnitra lhal o šifrovaném telefonu, se kterým mohl komunikovat pouze s organizovanou skupinou Dozimetr," prohlásila.

ANO požadovalo konec Rakušana. Podle Fialy k tomu ale není důvod. Sám ministr tvrdí, že šifrovaný telefon používal kvůli obavám z odposlechů koncernem Agrofert ze svěřenského fondu Andreje Babiše. Firma to odmítá.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.