Holčička tvrdila, že má v pokoji strašidlo. Když odhalili, co to je, zůstali v šoku

Příběh s neuvěřitelným koncem – i tak se dá mluvit o zážitku rodiny z amerického města Charlotte v Severní Karolíně, který popsal deník Mirror. Jejich tříletá dcerka Saylor si rodičům den, co den, stěžovala, že má ve zdi svého pokoje strašidla. Rodiče ale strach připisovali dětské fantazii.

"Dali jsme jí dokonce láhev s čistou vodou a řekli jí, že to je sprej na příšery, aby je v noci mohla všechny postříkat," popsala podle BBC její maminka Ashley v pořadu Good Morning America. Jenže ani to nepomohlo a děvče o jakési příšeře ve zdi mluvit nepřestalo.

[chooze:article;value:475021]

Jednoho dne se ale úplnou náhodou všechno změnilo. Ashley si všimla, že se u komína jejich domu shlukují včely. Pozvala tedy včelaře, který zjistil, že hmyz, který je v USA chráněn, zalétává do podkroví. Přinesl proto termokameru, aby odhalil, kde mají včely hnízdo. A nestačil se divit.

@classashley What nighthmares are made of #bees #toddlersoftiktok #toddlers ♬ Oh No - Kreepa

Zvuk, který vydávalo jakési "strašidlo ve zdi", byl totiž včelí úl. Ve zdi bylo asi 50 tisíc včel, které tam dle včelaře musely stavět mohutný úl minimálně osm měsíců. Včelaři se je podařilo přesunout a společně s nimi odstranil i obrovskou plástev medu, kterou tam za dobu svého pobytu vytvořily.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.