Holka, nebo kluk? Agáta Hanychová prozradila pohlaví miminka

Pohlaví miminka bylo až do současné doby tajemstvím. Agáta však fanoušky už nechtěla déle napínat, a tak se o radostnou zprávu podělila. Na instagramu proto sdílela emotivní video.

Na tom je společně s partnerem Jaromírem, synem Kryšpínem a dcerou Miou. Zda to bude chlapeček, nebo holčička, prozradila Agáta velice populárním způsobem. V ruce totiž drží balónek, který je naplněný konfetami v barvě podle pohlaví miminka. "Tak. A je to tady," okomentovala video Hanychová.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Malá Mia poté balónek propíchla nůžkami a pokojem se rozlétly růžové konfety. Agáta s Jaromírem tak doma přivítají další malou princeznu. Největší radost, že budou mít holčičku, měla hlavně starší sestřička. Ta se culila na všechny strany. Gratulace na sebe nenechaly dlouho čekat, a to nejen od fanoušků, ale i od kamarádek a kolegyň. "Gratuluji. Co já s tebou ještě zažiji. No, od 14 let je to jízda," napsala modelka Dominika Mesárošová.

[chooze:article;value:475728]

"Gratulace," přidala se herečka Eva Decastelo. "A já to říkala. Ať jste obě zdravé, holky," vzkázala herečka a modelka Michaela Ochotská.

Že čeká pár miminko, oznámil už před několika měsíci. Od té doby si Agáta s Jaromírem však prožili několik krušných chvil. Nejprve totiž modelka skončila v nemocnici kvůli samovolnému krvácení. Vše naštěstí dobře dopadlo. Lékaři jí následně naordinovali odpočinek a ona se začala více šetřit. Více informací se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

Na konci října však Soukup spadl z kola a ošklivě si poranil ruku. Proto musel na operaci do nemocnice. Těhotná modelka tak doma zůstala jen se svými dětmi. Když se miliardář vrátil domů, pečovala o něj Hanychová jako vzorná přítelkyně. Přečtěte si článek zde.

Podívejte se na vánoční výzdobu Agáty Hanychové:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.