Home Staging částečně zařízeného bytu 3 + kk v Praze na Smíchově, červen 2016

Nevím čím to je, ale většina bytů k prodeji, které připravuji, jsou buď v přízemí nebo naopak až pod střechou a mají oranžovou koupelnu. A už je tady další, tentokrát podkrovní.
Tenhle byt a vlastně i celý projekt a jeho prodej je velice zvláštní svojí podstatou: majitel ho doposud pronajímal firmám, které v něm krátkodobě ubytovávaly své zaměstnance na služebních cestách. Prima investiční nemovitost. Nastal ale čas, aby se prodala.

Díky tomu, že se byt pronajímal, bylo v něm základní vybavení. Cílem Home Staginu bylo poladit interiér tak, aby byl čistý a útulný a aby vynikly jeho hlavní přednosti, tedy kvalitní dřevěné podlahy, dveře, kuchyňská linka a výhodná poloha, přesně naproti business parku, kde sídlí stovky renomovaných firem.

Home Staging zařízeného bytu Praha

Protože na přípravu bylo jen velice málo času, a v předsíni a koupelně nefungovala některá světla, museli jsme si s fotografem během focení poradit s těmito drobnými nedostatky, které se majitel chystal dát dopořádku až po focení.

Home Staging zařízený byt Praha Prague

Tyto částečně zařízené byty mají pro prodej i Home Staging perfektní potenciál.

Doplňuje se jen velice málo materiálu, tzn. doba realizace je doslova blesková a cena je velice nízká. V tomto případě představovaly náklady na přípravu asi 3 promile z nabízené prodejní ceny. Vážně jsem se nespletla!
Home Staging Bedroom Prague Before & After

Když se k tomu přidá zkušené oko profesionálního fotografa a vhodně nastavená inzerce a cena, úspěšný prodej na sebe nenechá dlouho čekat.
Více fotografií před a po najdete jako obvykle v mojí galerii. Podobný homestagingový projekt jsem dělala také letos na jaře, takže přečíst si o něm můžete v článku Home Staging bytu 2+kk v Praze na Vinohradech.

Díky za váš zájem a podporu, které se mi v poslední době dostává, velice si toho vážím.
A aby vám z mého ukázkového světa nic neuniklo, přihlašte se hned teď k pravidelnému odběru mých novinek v pravém horním rohu na této stránce a držte mi palce i na Facebooku. Letošní léto je nabité krásnými pracovními projekty, které pro vás ještě chystám sdílet. Máte se na co těšit!

Zatím se mějte ukázkově,

Pavlína

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://ukazkovydomov.cz) zde.