Home Staging nezařízené garsonky 49 m² v Praze Holešovicích

Cítím se trochu provinile, protože tady neustále kážu vodu a sama piju víno. Všude se snažím zdůrazňovat, že cenu prodávané nemovitosti je potřeba nastavit rozumně a hned na začátku, jinak Home Staging zkrátka nefunguje. V letošním roce se ale realitní trh doslova zbláznil.

Praha Holešovice Česká republika

 

V průběhu léta se na mě obrátil klient s požadavkem na kompletní Home Staging nezařízeného bytu 1+kk s velkou lodžií. Hned během úvodní konzultace mi upřímě svěřil, že Home Stagingu prostě věří a na prodeji chce hodně vydělat, proto pro přípravu udělá maximum a cenu nastaví nad běžnou horní hranici obdobných bytů v okolí. Prý je připravený čekat na nabídku i několik měsíců!

Jak řekl, tak udělal. V garsonce zajistil kompletní výmalbu a drobné opravy, které byly potřeba. Spolu s mými službami a půjčovným vybavení činila částka investovaná do prodeje 1 % z prodejní ceny. Prodejce nemovitost nabídnul prostřednictvím portálu bezrealitky.cz za cenu, která byla skutečně nadstandardní – troufám si říct, že nejméně o 15 % vyšší než je běžné v dané lokalitě.

 

Praha Holešovice Česká republika

Neuběhl ani měsíc a zvonil mi telefon:
Paní Glacnerová, právě tady podepisuji rezervaci s prvním zájemcem. Věci si neodvážejte, jen mi na ně prosím vystavte fakturu, beru i koplet vybavení.

V prvním momentu jsem si zkontrolovala kalendář, jestli to náhodou není apríl. Potom mi klesla čelist a nakonec jsem se srdečně rozesmála. A klient se mnou…

Všechny fotografie k tomuto projektu najdete v galerii a těšte se na další, před sebou mám velice nabitý podzim. Aby vám z toho nic neuniklo, přihlaste se k pravidelnému odběru novinek v pravém horním rohu této stránky a nebo sledujte Ukázkový domov na Facebooku.

Mějte se ukázkově,

Pavlína

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://ukazkovydomov.cz) zde.