Home Staging nezařízeného domu, Praha – Dolní Chabry

PRODÁNO BĚHEM PRVNÍHO TÝDNE V NABÍDCE

Zařizovat nebo ne? Já tvrdím, že rozhodně ano! Tenhle dům by se jistě prodal i bez Stagingu, jenže…

Vždycky když mluvím o důvodech pro Home Staging nezařízených nemovitostí, jedním z nich je například to, že holé bílé stěny působí studeně, až sterilně. A podstatnou část rozhodnutí, jestli si něco koupit nebo ne, dělá pozitivní první dojem. V případě nemovitosti je to pocit tepla, bezpečného útočiště, vidina útulného domova.

Lidé si totiž nekupují domy, lidé si kupují domov.

Moderní novostavba v krásné rezidenční čtvrti na severu Prahy byla dostavená koncem zimy a protože makléři záleželo na tom, aby se prodala dobře, tedy poměrně rychle a za nejvyšší dosažitelnou cenu, dohodli jsme se na konzultaci, během které jsme ještě doladili některé drobnosti, jako například osazení všech stropních světel. Pak už stačilo jen objednat vhodné vybavení a udělat z původních fotek holých stěn a oken tyhle fajnovky.


Praha, CZ

 

CZ, nezařízené


 

Praha, CZ

 

Prague, CZ, nezařízené


 

Praha, CZ, Prague

 

Prague, CZ, nezařízené


 

CZ, Praha, Prague

 

Prague, CZ, nezařízené


 

Praha, CZ

 

Prague, CZ, nezařízené


 

Praha, CZ, Prague

 

Prague, CZ, nezařízené


 

Jsem si jistá, že fotky před a po mluví za všechno, proto už jen několik čísel pro představu, jakou sílu má pozitivní první dojem. Cena Home Stagingu činila včetně zapůjčení veškerého vybavení na jeden měsíc asi 0,6 % z částky získané prodejem. Kdybych k částce přičetla kvalitní úklid včetně mytí všech oken, úpravu zahrady a investici do osvětlení, možná bychom se dostali na 1 %, což je optimální investice do prodeje a vždycky rozhodně míň než jen první požadavek na slevu.

Nedávejme zájemcům záminku, aby požadovali slevu!

Dům vydržel v nabídce jen necelý týden a prodal se za nabídnutou cenu.

 


Praha, CZ

 

Prague, CZ, nezařízené, koupelna


 

Praha, CZ, Prague

 

Prague, CZ, nezařízené, koupelna


 

Prague, CZ, nezařízené, terasa


 

Ukázkové léto, těšte se na další pozitivní příběhy a nebo mi rovnou zavolejte a vyzkoušejte na nemovitosti, kterou se právě chystáte uvést na trh.

Home Staging je příležitost, jak úspěšně prodat nemovitost za lepší cenu. Ukázkový domov je snadná a dostupná cesta k Home Stagingu.

Pavlína

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://ukazkovydomov.cz) zde.