Home Staging zařízeného bytu 3+kk Praha Košíře

PRODÁNO – V NABÍDCE NECELÝ TÝDEN

Klienti mne oslovili v období nejkrásnějšího podzimního období, kdy stromy jsou plné pestrých barev a slunce svítí dost na to, aby fotky měly tu správnou šťávu. Jednalo se o celkem atypický byt v atraktivní lokalitě, vybavený velice vkusným a kvalitním zařízením.

Jedním z mnoha benefitů byla rozlehlá terasa kolem celého bytu a fantastický výhled skrze prosklené stěny, které tvořily nemalou část obytných částí bytu. Majitelé byli na výhled zvyklí a měli ho stíněný záclonami. V rámci Home Stagingu jsem však majitelku přesvědčila, abychom okna obnažily a dojem ještě umocnily květinovou výzdobou oken i terasy. Pomohla jsem v komunikaci s úklidovou firmou, která zajistila mytí všech oken a doslova sterilní čistotu koupelny i kuchyňské linky. Těsně před focením a uvedením nemovitosti na trh jsme pak společnými silami vyklidili a dodekorovali i ostatní místa, na která jsme v rámci Home Stagingu chtěli upozornit.

 

Prague, CZ, Před, Before, jídelna, terasa, balkón, záclony, závěsy

Prague, CZ

Nabídku a prodej bytu realizovala renomovaná realitní kancelář a prodej se uskutečnil v řádu několika dnů.

V tomto případě šlo opravdu o velice jednoduchý Home Staging s fotostylingem, proto i náklady na něj představovaly spíše vynaloženou snahu, energii a čas. Finančně šlo o  zanedbatelné desetiny procenta z prodejní ceny. Přesto, posuďte sami, jaký smysl má i docela malá investice do přípravy nemovitosti k prodeji.

Klientka mi nakonec napsala:

Díky atraktivním fotkám jsme dokázali oslovit lidi, aby měli zájem přijít, podívat se osobně. Byt se jim navíc líbil nejen na fotkách, ale i v realitě, o to byl pozitivní dojem silnější a tím i vyšší zájem. Home staging určitě sehrál velkou roli v prezentaci bytu. Na základě fotek se zvýšil zájem o byt a bylo několik prohlídek denně. Po týdnu jsme museli nabídku stáhnout z internetu, protože jsme začali jednat se seriózními zájemci. Myslím si, že fotky mluví za vše, odvedli jste skvělou práci.

 

Prague, CZ, Před, Before, kuchyň, kitchen

Prague, CZ

Prague, CZ, Před, Before, ložnice, bedroom

Prague, CZ

Prague, CZ, Před, Before, koupena, bath room

Prague, CZ

Prague, CZ, Před, Before, dětský pokoj, kids room

Prague, CZ

Jestli vás snímky před a po baví, podívejte se na podobný i stejně úspěšný projekt z poslední doby – Home Staging zařízeného bytu, Praha Strašnice

Mějte se ukázkově,

Pavlína

PS: A mrkněte i na VIDEO, které bylo součástí nabídky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://ukazkovydomov.cz) zde.