Home Staging zařízeného bytu, Praha – Strašnice

Tenhle projekt byl výjimečný tím, že zadavatelem byla přímo majitelka bytu, přestože ho prodávala prostřednictvím realitní kanceláře. Když jsme se poprvé setkaly, byt byl po kompletní rekonstrukci, takže zařízení jen zářilo novotou. Navíc majitelka měla vybraný vkus, takže nebylo potřeba vybavovat externími dekoracemi. Jak se nám Home Staging povedl, posuďte sami.

 

 

Líbí? Líbil se i kupcům, protože snímky se na internetu moc dlouho “neohřály”. Mezi uvedením na trh a rezervační smlouvou uplynuly asi dva týdny.
Když jsem se potom klientky ptala, jak byla spokojená s cenou, řekla mi, že cenu spolu s makléřkou nastavily hned na začátku správně, přestože na horní hranici prodejnosti (viz. Tři pravidla k úspěšnému prodeji). Získala tak, co chtěla, a díky megarychlému prodeji ušetřila spoustu dalších nákladů spojených s udržováním neobývané domácnosi.
Co se týče nákladů na Home Staging, ty se díky již perfektně připravené nemovitosti pohybovaly v úrovni 0,2 % z prodejní ceny, takže by se vlastně daly považovat za zanedbatelné.

Vzhledem k tomu, že byt byl před Stagingem ve stavu stěhování, rozhodla jsem se pro tentokrát neuveřejňovat fotky před. Nebylo by to fér. Před Home Stagingem byl však už byt z velké části vystěhovaný, takže samotný styling nám i s focením zabral zhruba 6 hodin.

Jsem moc ráda, že pravda o účinnosti Home Stagingu opět vyšla najevo a moje statistika má další pozitivní bod.

Mějte se ukázkově,

Pavlína

 

Foto: Libor Nedvídek

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://ukazkovydomov.cz) zde.