Honí mě čaroděj z Harryho Pottera, volal muž policii. Je podezřelý z přestupků

I pro zkušené operátory na lince 156 bývá mnohdy pochopení zápletky případu zcela nemožné. Podobnou situaci řešili v neděli o půl čtvrté ráno ti brněnští, kdy na městskou policii zavolal opilý 19letý mladík.

Ten ani nedokončoval věty, a navíc přeskakoval mezi jednotlivými myšlenkami. "Operačnímu středisku tvrdil, že ho pronásleduje muž v bílém a volá na něj, že je kouzelník z filmu o Harrym Potterovi. Čaroděj mu prý chtěl ublížit, a tak se před ním schoval mezi stánky na náměstí Svobody," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

[chooze:article;value:528267]

Dotyčný o sobě navíc tvrdil, že je ten typ, který se nerad mlátí. Během rozhovoru spatřil muž hlídku městské policie a operátor souhlasil, aby ji oslovil. "Mladík strážníkům vysvětlil, že ho vyvedla ochranka z karaoke baru, protože jiného návštěvníka udeřil do obličeje. Muž za ním potom vyšel na ulici, a proto se dal raději na útěk. Během úprku však uklouzl na ledu a narazil si záda, a tak ho pronásledovatel nechal být," doplnila Ghanem.

Strážníci u klubu napadeného muže potkali ve chvíli, kdy vycházel ze dveří. "Popsal, že během zpěvu se s ním mladík začal přetahovat o mikrofon a při následném krátkém setkání na ulici ho prý ještě hlavou udeřil do obličeje," nastínil Ghanem.

19letý muž i přes výzvy hlídky druhému vyhrožoval. Nadýchal přes dvě promile. "Je tedy podezřelý hned ze dvou přestupků," uzavřel Ghanem. 35letý muž byl střízlivý.

Brutální bitka dvou mladých žen. Útočnice rozbila sokyni půllitr o hlavu (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.