Hořké tajemství Björna ze skupiny ABBA odhaleno. Takhle si život nepředstavoval

Hudební legenda Björn Ulvaeus se proslavil jako zpěvák a kytarista světoznámé kapely ABBA. Ačkoliv se skupinou sbíral jeden úspěch za druhým, roky největší slávy už pominuly. Podle deníku Mirror si hudebník nyní musí na obživu vydělávat jinak.

Fanoušci si totiž všimli, že Björnova talentová agentura ho na svých stránkách označila za řečníka a moderátora. Člen skupiny ABBA tak zřejmě nabízí své služby na veřejná vystoupení. S mikrofonem v ruce ho tedy fanoušci mohou vídat i nadále.

[chooze:article;value:498528]

​​Jak připomíná BBC, v dubnu ABBA oslavila 50 let od vydání prvního alba. "Mnozí z vás s námi byli od samého začátku a od té doby nás sledují – už víc než půl století! Hudba, kterou objevíte a naučíte se milovat v mládí nebo později v životě, s vámi zůstane navždy. Sdílíme to s vámi. Vědomí, že se naše hudba stala stálicí ve vašich životech, je úžasná věc," vzkázala skupina svým fanouškům ve společném prohlášení.

​Málokdo ví, že název ABBA vychází ze jmen jejích členů – Agnethy, Björna, Bennyho a Anni-Fridy. Právě Björn a Benny se zasloužili o texty populárních skladeb, které se roky umísťovaly na předních příčkách světových hitparád. V paměti posluchačů zůstaly hity i po rozpadu skupiny v roce 1983. Oba dva se hudbě věnovali i dál, a to komponováním muzikálů či psaním písní pro jiné interprety.

Skupina ABBA se po dlouhé době objevila na pódiu v 3D podobě (27/5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.