Hořké zklamání pro krále Karla. Harrymu došla trpělivost a pálí všechny mosty

[chooze:gallery;value:32730]

Šance, že by Harry využil letošní Vánoce jako příležitost pro usmíření, je podle expertky na královskou rodinu Tessy Dunlopové mizivá. "Vánoce se blíží a veřejnost očekává, zda Meghan a Harry opět u Windsorů způsobí nějaké napětí. Nemějte však přehnaná očekávání, stejně jako se princ Harry letos neukázal na Balmoralu, není pravděpodobné, že by o Vánocích navštívil Sandringham," prozradila podle portálu Mirror odbornice.

Právě tam se každoročně schází členové královské rodiny a předávají si na Štědrý večer dárky. Karla III. by zajisté potěšilo, kdyby se pod jeho střechou opět sešla celá rodina. "Nevypadá moc nadějně ani to, že by se letos král Karel III. mohl pomazlit se svými vnoučaty," dodala odbornice.

[chooze:article;value:526077]

Přesto se údajně princi Harrymu stýská po domově. Zatímco Meghan je v Americe obklopená přáteli, vévoda ze Sussexu se musel spousty věcí vzdát. "Jsem si jistá, že Harry by chtěl v Londýně nějakou svou záchytnou skrýš, je to koneckonců jeho rodné město," vysvětlila podle deníku New York Post Dunlopová.

Podle ní je možné, že se Sussexové začnou v Británii poohlížet po nějaké nemovitosti. Z jejich sídla Frogmore Cottage je totiž Karel III. nechal začátkem tohoto roku vystěhovat.

Harry s Meghan nouzí netrpí. Chtějí si postavit ohromné sídlo v Malibu (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.