Horor při návratu z Turecka: Oznámili nám, že děti nesmí do letadla, říká Češka

Na redakci TN.cz se obrátila žena, která se v neděli vracela se svým manželem a nezletilou dcerou z dovolené v Turecku. "Na letiště v Antalyi jsme dorazili v deset hodin večer a pak začala naše noční můra," svěřila se.

"Zhruba 30 minut jsme stáli ve frontě na letenky a na odbavení kufrů. Pak jsme viděli, jak přiběhl delegát cestovní kanceláře Fischer. Oznámil nám, že děti do 15 let nesmí do letadla, že je nemohou v Antalyi odbavit, že dětské letenky nejsou v systému. Mělo se jednat o chybu v letecké společnosti Smartwings, že ale na opravě pracují," řekla.

Tento problém se sice vyřešil, nepříjemnosti tím ale teprve začaly. Let měl totiž několikahodinové zpoždění. "Na letišti bylo tak strašně lidí, nebylo ani kam na zem s dětmi, všude přeplněno. Po nějaké době chození jsme našli místo na zemi," popsala situaci. Letadlo, které mělo odlétat ve 23:30, nakonec vzlétlo až před čtvrtou hodinou ranní.

[chooze:article;value:563115]

Pořádný šok navíc unavené cestující čekal i po příletu do Prahy. "Čekali jsme 45 minut a teprve poté nám řekli, že kufry budou mít zpoždění. Začaly jezdit až po dvou hodinách. Náš ale vůbec nedorazil," posteskla si.

"Šli jsme tedy na reklamační přepážku, kde před námi bylo plno lidí z našeho letu se zcela rozbitými zavazadly. My ho reklamovali úplně a teď nám nezbývá nic jiného než čekat," uzavřela žena. Závěr dovolené si tak rodina z Česka příliš neužila. A není jediná. Do podobné situace se v posledních dnech dostalo mnoho turistů. 

Více o problémech, se kterými bojuje od začátku prázdnin pražské letiště, se dozvíte v reportáži (2/7/2024): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.