Horor u finalistky SuperStar. Dvouletého syna po operaci přivazovali k posteli

[chooze:gallery;value:33581]

​Zpěvačka kapely Verona a finalistka SuperStar 2013 Veronika Stýblová se stala maminkou v roce 2021, kdy se jí a jejímu partnerovi Janu Slatinskému narodil syn Sebastian. Tehdy Stýblová informovala, že se chlapec narodil s malou genetickou vadou. Měl srostlé dva prsty na rukách i na nohách. 

K operaci prstů na horních končetinách došlo přibližně před měsícem, kdy jej malý chlapec absolvoval na plastické chirurgii v pražských Vinohradech. "Už to máme za sebou a jsi pro nás velký superhrdina. S tatínkem jsme na tebe neskutečně pyšní," napsala tehdy Stýblová na instagram.

[chooze:article;value:430060]

​Pro web Topky.sk teď Stýblová řekla, jak zákrok u syna prožívala. "Musím se přiznat, že to pro mě jako pro matku bylo šílené. Vím, že jsou rodiče, kteří zažívají daleko horší věci, ale tohle byl pro mě strop. Nejtěžší pro mě bylo ho vidět po operaci na JIP, kde byl přivázaný (kvůli jeho bezpečnosti) a prosil mě, že chce jít domů a že ho to bolí," svěřila se zpěvačka.

Rekonvalescence bude trvat dva až tři měsíce. "Zatím probíhá hojení v obvazech, takže si zvyká, ale až dáme dolů obvazy, je vidět, že to bude chvíli boj, než se naučí ruce pořádně používat," dodala Stýblová s tím, že srostlé prsty na nohou se standardně neoperují, takže mu je nechají tak, jak jsou. 

Stýblová pravidelně fanoušky informuje o průběhu zotavování Sebastiana po operaci:

Podívejte se na jedno z vystoupení Veroniky Stýblové v SuperStar v roce 2013:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.