Horor ve stodole. Mrtvou matku s dítětem našli na místě, kde se zabil tatínek

Policisté ve středu večer vyjížděli do obce Veľký Lom na Slovensku k úmrtí matky a její roční dcery. "Na místo byl vyslán tým kriminalistů z odboru kriminální policie Krajského ředitelství policie v Banské Bystrici," řekla televizi TV JOJ tisková mluvčí Krajského ředitelství policie v Banské Bystrici Petra Kováčiková.

Rodinu už letos postihla jedna tragédie – otec roční holčičky si na jaře vzal v život ve stodole vedle jejich rodinného domu. Tam podle televize Markíza našli také matku Viktóriu. Svou dceru měla nejprve udusit a poté se měla také oběsit.

[chooze:article;value:527038]

Viktórie se údajně nedokázala smířit se smrtí svého druha Radoslava. Na sociálních sítích mu neustále vyznávala lásku a psala o tom, jak jí a dceři Emmě chybí. V poslední době pak měla ve svých příspěvcích naznačovat, že něco podobného plánuje.

"Víš, jak se zpívá ta písnička ještě 22 dní, kterou si často připomínal...Ano, dní, ale počet si nechám pro sebe...ale nebude to už dlouho...tik tak," napsala Viktória ve středu 1. listopadu. Podle místních nemělo jít o konfliktní rodinu. 

Slovenská média uvádí, že další informace policie zveřejní až po řádném zdokumentování této tragické události.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.